Pulpe de pui umplute

de Rocsi in Pui, 29 Noi 2010 | 4884 vizualizari

 

Am vazut ca este o noua moda pe bucataras :pulpe umplute...pai ce eu nu pot sa fac?ca atat am salivat de nu am mai putut...asa ca am pus mana si am facut si eu..dar am facut o pulpita de proba si a fost delicioasa....asa ca sa va arat si cum am facut eu...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • 6-7 ciuperci intregi conservate
  • 4-5 masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 5 linguri vin rosu
  • o bucatica cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpa de pui se spala bine si se tamponeaza cu un prosop curat de surplusul de apa. Acum incepeti sa il dezgoliti:intai pielita o dati jos,apoi osul si o taiati in doua. Le condimentati cu sare si piper.

Ciupercile le spalati bine si le taieti feliute. Maslinele le taiati bucatele si aruncati samburii. Pe fiecare ,din cele doua bucati de carne,asezati felii de ciuperci si de masline. Le inveliti si le prindeti cu scobitori.

Intr-o tava asezati putina hartie de copt(sau puteti sa nu puneti,cum doriti),stropiti cu ulei apoi asezati pulpele,iar printre ele restul de ciuperci feliate. Apoi puneti vinul si cam 200 ml apa. Dati tava in cuptorul incins,cam 40-45 minute. Cand sunt gata le scoteti din cuptor,radeti niste cascaval peste pulpe si le mai lasati 5 minute in cuptor cat sa se topeasca cascavalul.

Le scoateti,asezati pe o farfurie si serviti va rog!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

30.11.2010, 21:50

dana

MIUTA 1

01.12.2010, 10:29

Foarte bune si eu vreau 5 furcu

Rocsi 1

01.12.2010, 10:44

multumesc mult miuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui, rapida